assemblage monteur hightech

Assemblage Medewerker Vacature

Vind jij het ook zo mooi als verschillende onderdelen samenkomen tot één nieuw product? Dan hebben we bij Topmonteurs de ideale vacature voor jou. Als assemblage medewerker werk je namelijk in de technische maakindustrie, en houd je je vooral bezig met het in elkaar zetten van producten binnen sectoren zoals (hightech) machinebouw, verspaning, luchtvaart of apparatenbouw. Waar je interesse ook ligt, bij Topmonteurs hebben we de baan én het salaris dat jij verdient.  

Direct naar de Assemblagemedewerker Vacatures

Over assemblagemedewerkers

Eén ding is zeker: het werk van een assemblage medewerker is divers. Je werkt met veel verschillende mensen, gereedschappen en technieken. Het werk als assemblage medewerker verdeelt zich daarom ook in verschillende functies met elk zijn eigen specifieke werkzaamheden. Zo kun je aan de slag als assemblage monteur, elektromonteur, mechanisch monteur, test engineer, ijzerwerker of bijvoorbeeld scheepsbouwer. Zie je een baan in de assemblage wel zitten? Bekijk dan onderstaande vacatures met functieomschrijvingen en ontdek welke topbaan er voor jou is weggelegd.  

Assemblage medewerkers via Topmonteurs.nl

Als assemblage medewerker kun je op veel plekken terecht. Daarom snappen we als je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien wil je wel gewoon eens iets anders, ben je op zoek naar meer salaris of vind je het belangrijk hoe de sfeer op de werkvloer is. Gelukkig kunnen we je ook daarmee helpen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je op zowel persoonlijk als technisch vlak kunt ontwikkelen zoals jij dat wil. Daarom helpen we je graag met je zoektocht. 

Hoe we dat doen

Vanuit onze kantoren in Rotterdam, Eindhoven, Breda en Nijmegen richten we ons vooral op opdrachtgevers in het zuiden en westen van Nederland. Groot of klein, we kennen onze opdrachtgevers door en door, en daarom willen we jou ook graag leren kennen.  Door persoonlijk het gesprek met je aan te gaan, komen we graag meer te weten over jouw kwaliteiten en wensen. Met deze informatie gaan wij vervolgens voor je op zoek naar vacatures voor assemblage medewerker die het best bij jou passen.  

Wil je graag wat meer uitleg over onze werkwijze? Bekijk dan onze pagina over detachering of neem contact op met een van onze topconsultants. 

linkfotografie1906 104797arjan

Aan de slag als Assemblagemedewerker?

Neem contact met Arjan op. Hij helpt je graag verder!