Over Topmonteurs.nl

Want topmonteurs
verdienen beter!

Het koppelen van jouw talent aan één van onze opdrachtgevers, dat is wat we sinds 2005 doen.
Onze missie? De juiste persoon op de juiste plek en bij het juiste bedrijf!

friends hanging out with each other

Kijken naar wat bij jou past

Techniek is overal. En daar zijn de beste mensen voor nodig. Maar het verschil tussen de vraag naar en het aanbod van monteurs wordt steeds groter. Dat hoeven we je vast niet te vertellen. 

Maar hoe weet je nu of een werkgever echt de juiste baan voor je heeft? Waar je precies kan doen wat je leuk vindt, waar je alle vrijheid hebt en waar je voldoende uitgedaagd wordt? We begrijpen dat dat lastig te ontdekken is. 

Wij geloven in de 'perfecte fit'

Bij Topmonteurs.nl gaan we al sinds 2005 voor de perfecte fit: de juiste persoon op de juiste plek. 

In deze jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd. En daar kun jij mooi van profiteren! Van bedrijven in de Installatietechniek en Voertuigentechniek tot aan Service, Onderhoud en Assemblage; genoeg banen om uit te kiezen.  

Persoonlijkheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We kennen onze opdrachtgevers en medewerkers goed en zien precies waar de beste en mooiste kansen liggen. Hebben we jouw ideale baan voor je gevonden? Dan blijven we in contact wanneer en zolang jij dat wil. Je kunt altijd bij jouw persoonlijke consultant terecht met al je vragen.  

Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf. Het zijn onze drijfveren die laten zien waarvoor we staan. Maar welke zijn dit en hoe vullen we deze kernwaarden in binnen Topmonteurs.nl?

Betrokken

Elke Topmonteurs.nl consultant voelt zich betrokken bij de medewerkers en opdrachtgevers. We luisteren naar elkaar en denken mee. We geloven in onszelf en waar we voor staan, maar buigen ook mee als de situatie daar om vraagt.

Praktisch

We zijn toegankelijk en houden het eenvoudig. Snel tot de kern komen zonder het doel uit het oog te verliezen, is de manier waarop we werken. Samen zorgen we voor een goed en kwalitatief resultaat.

Verbonden

Een verbinding is pas sterk als de lijnen kort, open en transparant zijn. We blijven in contact met elkaar en ondersteunen je wanneer dat nodig is.

Aan de slag bij...

opdrachtgevers trinamics daf
opdrachtgevers trinamics hoppenbrouwers
opdrachtgevers trinamics nxp
opdrachtgevers trinamics parker
opdrachtgevers trinamics skalar.png
opdrachtgevers trinamics spie
eriks logo png transparent2
nts2
neways
frencken
markderoode1linkfotografie1906 105659

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact met Mark op!