dafelekctricalengineer

"Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks."

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

"Ik kwam net van school af en werd van alle kanten gecontacteerd door bedrijven die met me in gesprek wilde. Dat is erg overweldigend, zeker als je zelf niet zo'n uitgesproken persoon bent. Ik heb er de tijd voorgenomen en uiteindelijk kwam Topmonteurs.nl met een hele leuke job. Het gesprek was echt top en ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks. Daar heb ik veel aan gehad."

Het verhaal van Frederik

De diversiteit van werkzaamheden op mijn afdeling is erg groot. Dat zorgt ervoor dat elke dag anders is, het houdt het werk afwisselend. Ik heb al zoveel geleerd en je komt echt met de hele organisatie in aanraking. Je doet zoveel kennis op. Binnen mijn afdeling krijg je ook nog eens de kans om je te specialiseren op bepaalde systemen of elementen. Dat vind ik prettig werken. 

Het leukste aan mijn werk vind ik het testen van nieuwe dingen. En de eventuele problemen die daaruit voortkomen communiceer ik met verschillende afdelingen. Je staat dus in contact met een groot deel van het bedrijf en werkt niet alleen op je eigen afdeling. Omdat je zoveel met andere mensen samenwerkt, kun je je goed oriënteren op je volgende stap. Het opent echt veel deuren van afdelingen waar je anders niet zomaar komt te werken. 

markderoode1linkfotografie1906 105659

Wil jij ook aan de slag als Topmonteur?

Neem dan contact met Mark op. Hij staat voor je klaar!