trinamics socialmediaposts[28]

"Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!"

Marchel

Onderhoudsmonteur

Ik solliciteerde op een vacature via Indeed en kwam in contact met een medewerker van Topmonteurs. Na een paar gesprekken werden verschillende opties voor mij gecreëerd, wat me in een lastige positie bracht omdat ik bij vijf bedrijven op gesprek mocht. Uiteindelijk trok Van Duijnen Horeca Service mijn aandacht het meest.

Het verhaal van Marchel

Als Servicemonteur bij van Duijnen Horeca Service is elke dag voor mij een avontuur vol uitdagingen en voldoening. Mijn dag begint met een route vol verschillende klanten, variërend van 5 tot 8 stops per dag. Mijn specialiteit? Tapinstallaties. We hebben samenwerkingen met grote merken zoals Heineken, Bavaria en Palm, en ik zorg ervoor dat deze taps in topconditie blijven. Bovendien sta ik eens in de 5 weken klaar voor de storingsdienst in het weekend, omdat perfect getapte biertjes altijd een prioriteit zijn.

Nu ik hier al een tijdje werkzaam ben, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik het fantastisch naar mijn zin heb. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Mensen zitten soms echt met hun handen in het haar als hun taps niet functioneren, dus de dankbaarheid is groot wanneer ik ze weer aan de praat krijg.

Wat maakt het werken bij van Duijnen Horeca Service zo geweldig? Het is de constante variatie die elke dag anders maakt. Elke storing is een unieke uitdaging en ik ben altijd bezig om mijn vaardigheden aan te scherpen. En ik krijg erg veel voldoening van het helpen van mensen.

Zou ik deze geweldige werkplek en functie zelf hebben gevonden zonder de bemiddeling van Topmonteurs? Misschien, maar ik ben ontzettend dankbaar dat Topmonteurs op mijn pad is gekomen. Ik had in eerste instantie gesolliciteerd via het platform Indeed en werd benaderd door één van de consultants. Na enkele gesprekken met hem werden meerdere opties voor me gecreëerd, wat me in een lastige positie bracht omdat ik bij vijf bedrijven op gesprek mocht. Uiteindelijk sprak van Duijnen Horeca Service me het meeste aan vanwege de unieke uitdagingen die het bood.

Mijn verwachtingen toen ik het gesprek met Topmonteurs aanging waren niet bijzonder hoog. Ik dacht dat het gewoon een uitzendbureau was, wat later niet het geval bleek te zijn. De persoonlijke aanpak, de soepel verlopende gesprekken en de korte lijnen hebben me aangenaam verrast. Alles werd voor me geregeld en ik voelde me echt gehoord.

Hoewel ik geen specifiek doel voor ogen had toen ik begon, heeft Topmonteurs mijn zoektocht naar een langdurige uitdaging perfect begeleid. Het klikte meteen tussen mij en de consultant en de gesprekken verliepen vlot.

Wat mij vooral positief opviel in de samenwerking is dat de gesprekken snel en soepel verliepen en er meerdere opties werden voorgesteld. De voorbereidingen voor de sollicitatiegesprekken zijn fijn. Verder zijn de lijnen bij Topmonteurs kort en regelen ze en ondersteunen ze bij alles.

Zou ik Topmonteurs aanbevelen? Absoluut! Mijn ervaringen met het bedrijf zijn heel goed. De toegevoegde waarde ligt in de korte lijnen en de mogelijkheid om uit meerdere opties te kiezen, waardoor ik uiteindelijk een baan vond die perfect aansloot bij mijn wensen. Dankzij Topmonteurs ben ik nu elke dag bezig met werk dat me voldoening en uitdaging biedt.

markderoode1linkfotografie1906 105659

Wil jij ook aan de slag als Topmonteur?

Neem dan contact met Mark op. Hij staat voor je klaar!