media 298 528286 w800 h500 crop ce

"Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor."

Tom

Cleanroom Monteur

"Een oud-collega van mij werkte via topmonteurs.nl. Hij was erg enthousiast en stelde voor dat ik ook eens op gesprek ging. Zonder hen had ik deze functie niet gevonden. Je komt grote bedrijven namelijk niet altijd zomaar binnen. Alles was snel geregeld en heel duidelijk. Nergens waar ik tegenaan liep!"

Het verhaal van Tom

Ik werk als cleanroom monteur en ik bouw kleine onderdelen voor machines in de high tech. Voordat ik deze functie uitvoerde, was ik automonteur. Dit heb ik een aantal jaar gedaan en ik was toe aan iets nieuws, iets uitdagenders. 

Dagelijks bouwen we met een team van 20 man aan verschillende modules. Met vier daarvan werk ik nauw samen. Het werk is zo leuk omdat de sfeer erg relaxt is. Er zijn fijne collega's en iedereen is super behulpzaam. Als je ergens tegenaan loopt, staat iedereen klaar om je te helpen.

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor. Je kunt doorgroeien als je dat wil en je werkt met fijne collega's. Het werkt voor mij prima om via een bureau aan de slag te gaan. Alle communicatie gaat gewoon vlot en je komt sneller bij grotere bedrijven binnen. 

markderoode1linkfotografie1906 105659

Wil jij ook aan de slag als Topmonteur?

Neem dan contact met Mark op. Hij staat voor je klaar!