male worker factory[1]

Servicemonteur Vacatures

Weet jij altijd precies waar het probleem zit én kun je het ook nog oplossen? Dan ben je ongetwijfeld een topmonteur! Sterker nog: dan ben je juiste persoon voor een baan als servicemonteur. Met servicemonteur vacatures in sectoren als installatie, industrie, energie, telecom, (petro)chemie en utiliteit, hebben we bij Topmonteurs.nl niet alleen een baan die bij je past, maar ook een baan die je verdient. Topmonteurs verdienen namelijk beter! 

Direct naar de Servicemonteur Vacatures

Jij bent de specialist

Als servicemonteur ben je veelal bezig met reparatie en onderhoud, maar het kan ook zomaar zijn dat hier nog extra organisatorische taken bij uitvoert. Dit is geheel afhankelijk van je specialisme én je ambitie. Een servicemonteur onderscheidt zich namelijk in verschillende specialismes. Denk alleen al aan werktuigbouw, hydrauliek, beveiligingstechniek, buitendienst, laadpalen, witgoed of netbeheer. Misschien ben je wel meer een allround servicemonteur. Of je al veel ervaring hebt of als leerling net klaar bent met je opleiding; we hebben vacatures op ieder niveau en binnen elk specialisme. Zit er iets tussen wat je aanspreekt? Solliciteer direct en ga aan de slag als topmonteur! 

Met Topmonteurs.nl kom je verder

We krijgen vaak de vraag: wat verdient een servicemonteur? Ons antwoord? Het beste! Maar dat gaat wat Topmonteurs.nl betreft verder dan salaris. Wij vinden het namelijk net zo belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil.  

Tot jouw service

Wil je doorgroeien? Wil je jezelf specialiseren? Wil je een opleiding volgen naast je werk? Of heb je gewoon wat hulp nodig bij het bepalen van je volgende stap? Ga het gesprek aan met een van onze topconsultants en ontdek de mogelijkheden. Met alle kennis die zij hebben van de servicemonteur vacatures en onze technische opdrachtgevers, weet je zeker dat je goed zit. Jij verdient toch ook beter? 

linkfotografie1906 104811remcot

Aan de slag als Servicemonteur?

Neem contact op met Remco. Hij helpt je graag verder!