topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 232 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Technician Inspection

HELMOND

For the position of Technician Pre Delivery Inspection, we are seeking an enthusiastic individual who is versatile and passionate about the automotive industry. As an Automotive Technician, you will be responsible for preparing the Ebusco 2.2 and the latest Ebusco 3.0 buses. Together with your colleagues, you will ensure these buses are in perfect condition before being delivered to the customer. Within the workshop, you will diagnose, repair, and maintain the buses, with customer orientation and quality as your driving forces. You enjoy working as efficiently as possible.

Elektromonteur Service & Installatie

Installatie Bergen op Zoom 3000,- / 4000,-

Wil jij jouw omgeving een stuk veiliger maken? Door middel van het installeren van hekwerken en de allernieuwste detectiesystemen word jij de redder van zowel zakelijke als particulieren klanten. Hierbij los je ook eventuele storingen op als iemand dit zelf niet op kan lossen en lever je de beste service aan de klant. Een auto van de zaak, telefoon en 40 vakantiedagen zitten inbegrepen bij deze mooie baan.

Storingsmonteur glasvezel

BREDA

Wil jij ook snel kunnen internetten zonder enige storingen in je regio? Dan ben jij degene die dit kan regelen door de functie storingsmonteur glasvezel in de regio Oss. Hierbij krijg je een mooie bus waarin jij problemen gaat oplossen op verschillende locaties dichtbij Oss voor onze opdrachtgever. Zo krijg je ook 40 vakantiedagen en kans op opleidingen binnen de organisatie. Lees verder voor nog meer interessante weetjes over de vacature.

Allround (glasvezel) telecom monteur

Installatie Waalre 2800,- / 3400,-

Heb jij ervaring met telecom en glasvezelaansluitingen? Dan ben jij de geschikte persoon voor de rol van Glasvezelmonteur, lees verder voor meer info over deze interessante functie.

Service monteur

Moerdijk

Wil jij werken in een dynamische, innovatieve omgeving en bijdragen aan de nieuwste technologieën in de wereld van Olie & Gas, Petrochemie, LNG en R&D? Dan is deze functie als Commissioning & Service Engineer bij 360°KAS iets voor jou!

Test Operator

Operator Helmond

Wat als je elke dag naar je werk zou gaan met de wetenschap dat je bijdraagt aan de toekomst van technologische innovaties? Stel je voor dat jouw expertise helpt om geavanceerde systemen te ontwikkelen die niet alleen efficiënt, maar ook baanbrekend zijn. In de ultramoderne faciliteit in Helmond werkt een gepassioneerd team aan de ontwikkeling, test- en validatieprocessen van geavanceerde rijhulpsystemen en autonome voertuigen. Het bedrijf voert full scale crash tests uit met auto's en vrachtwagens, waarmee het de grenzen van voertuigveiligheid verlegt en als vertrouwde partner van gerenommeerde automerken een indrukwekkende klantenkring heeft opgebouwd. Binnen het geavanceerde bots-proeven lab variëren de tests van Full scale crash testing tot component testen, met een focus op zowel auto's als vrachtwagens. Op de testbaan buiten het lab worden wegmeubilair zoals lantaarnpalen en vangrails getest. Het Safety Center voert dagelijks crash tests uit, waarbij een team van specialisten verantwoordelijk is voor de voorbereiding en afhandeling.

Monteur Bouwplaatsinrichting

Service Rosmalen 2500,- / 4500,-

Ben je op de hoogte van de belangrijke rol die elektromonteurs spelen in de bouwsector? Als elektromonteur voor bouwplaatsinrichting ben je onmisbaar. Samen met je team zorg je ervoor dat alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, water en riolering op bouwprojecten in heel Nederland perfect functioneren en voldoen aan veiligheidsnormen en richtlijnen. Dankzij jou en je collega's is er stroom beschikbaar voor al het grote materieel, de werkplekken en natuurlijk de koffie op elke bouwplaats. Het is een baan met veel vrijheid om ter plaatse je werk op eigen inzicht uit te voeren en waarin groeimogelijkheden aanwezig zijn.

High-Tech Assembler (€3000-€4500)

Eindhoven

Are you skilled in mechanical or electrical assembly and passionate about working in a high-tech environment? Do you have experience assembling complex machines and thrive on precision and attention to detail? If so, we have an exciting opportunity for you to join our team! We are a leading high-tech company dedicated to pushing the boundaries of innovation in machine manufacturing. Located in [Location], we specialize in developing cutting-edge machines that are at the forefront of technological advancement.

Word Storings-/Onderhoudsmonteur en verdien tot wel €4.100,- Bruto per maand!

Tilburg 3600,- / 4300,-

Ben jij ervaren in het sleutelen aan machines, opzoeken van storingen en het zo goed mogelijk draaiende houden van de productie? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.