topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 188 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Monteur Bouwplaatsinrichting

Service Rosmalen 2500,- / 4500,-

Ben je op de hoogte van de belangrijke rol die elektromonteurs spelen in de bouwsector? Als elektromonteur voor bouwplaatsinrichting ben je onmisbaar. Samen met je team zorg je ervoor dat alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, water en riolering op bouwprojecten in heel Nederland perfect functioneren en voldoen aan veiligheidsnormen en richtlijnen. Dankzij jou en je collega's is er stroom beschikbaar voor al het grote materieel, de werkplekken en natuurlijk de koffie op elke bouwplaats. Het is een baan met veel vrijheid om ter plaatse je werk op eigen inzicht uit te voeren en waarin groeimogelijkheden aanwezig zijn.

High-Tech Assembler (€3000-€4500)

Eindhoven

Are you skilled in mechanical or electrical assembly and passionate about working in a high-tech environment? Do you have experience assembling complex machines and thrive on precision and attention to detail? If so, we have an exciting opportunity for you to join our team! We are a leading high-tech company dedicated to pushing the boundaries of innovation in machine manufacturing. Located in [Location], we specialize in developing cutting-edge machines that are at the forefront of technological advancement.

Cleanroom Monteur

Eindhoven 2500,- / 4000,-

Vanwege de groei van onze organisatie zoeken wij meerdere vakbekwame monteurs. Als onderdeel van ons team zul je samen met je collega's de meest complexe machines monteren, assembleren en samenstellen.

Technisch locatie beheerder

Onderhoud Klundert

Ben jij handig en op zoek naar een stabiele werkomgeving? Dan hebben wij een perfecte kans voor jou! Trinamics zoekt een Technisch locatie beheerder voor een bedrijf dat actief is in de ruimtevaarttechniek. Dus, laat de ontsteking plaatsvinden, ga voor de lift-off en geef je carrière een boost!

Civiele Ingenieur (€5000)

Rotterdam

Als technisch ingenieur ben jij het kloppende hart van onze projecten. We zoeken iemand die niet alleen de technische uitdagingen aangaat, maar ook de veiligheid, kwaliteit en voortgang van onze engineeringopdrachten waarborgt.

Aerospace Assemblage Technicus

HEERLE 2800,- / 3200,-

Deze Nederlandse organisatie in de ruimtevaartindustrie is gespecialiseerd in Altitude and Orbit Control Systems (AOCS), voortstuwingssystemen, elektronica en thermische oplossingen voor ruimtevaartuigen. Onze expertise op het gebied van satellietvoortstuwing omvat een breed scala, van koudgas- en gastoevoersystemen voor elektrische stuwraketten tot chemische voortstuwing. Om ons productontwerp en -ontwikkelingsteam te versterken, zoeken we een: Mechanisch Productie Technicus voor alle productlijnen bij Bradford Engineering We zijn op zoek naar een Mechanisch Productie Technicus om ons team te versterken.

(Hydraulic) Mechanic €3500

Bergschenhoek

For our client, we are seeking a skilled individual to join our new construction department. In this role, you'll be involved in assembling rear and double-sided loading bins on trucks and tippers, container hook and portal arm systems, and cranes according to prepared work drawings and schematics. This position requires a diverse set of technical skills and knowledge.

Operator

Rotterdam

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf in de petrochemie, gevestigd in de regio Rotterdam-Europoort. Momenteel zijn we op zoek naar een gemotiveerde Operator met affiniteit voor techniek om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedienen van apparatuur die wordt gebruikt voor industriële reiniging.

All-Round Monteur

Rotterdam 3800,- / 4600,-

Ben jij een ervaren monteur met een passie voor zowel mechanisch als elektrisch sleutelen? Gedij je goed in een dynamische omgeving? Wij zijn een snelgroeiend petrochemisch bedrijf in het hart van de Rotterdamse Haven (Europoort) en zijn momenteel op zoek naar een ervaren Allround Monteur om ons groeiende team te versterken.

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.