topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 221 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Meewerkend voorman

Service BREDA 3000,- / 4000,-

Ben je op zoek naar een baan als Voorman Monteur Buitendienst in Breda? Wat als je daarbij ook nog een mooi salaris krijgt? Dan zoeken wij jou! Dit bedrijf is een flexibele en innovatieve organisatie, gespecialiseerd in constructie- en machinebouw van roestvast staal. Het werkterrein bevindt zich voornamelijk binnen de voedingsmiddelenindustrie. Wat ze onderscheidt, is de productie van hoogwaardige producten met een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Het team bestaat momenteel uit 20 medewerkers.

Productie Engineer Werktuigbouwkunde

Assemblage Rotterdam 2400,- / 3500,-

Ben jij opzoek naar de baan waar jij zelf een mooi product mag Assembleren? Bij onze partner organisatie, die toonaangevende speler in de machine-procesindustrie, is er een uitstekende gelegenheid voor een gedreven Productie/assemblage Medewerker. Ben jij een teamspeler met technisch inzicht en een passie voor het samenstellen van hoogwaardige machines? Dan zoeken wij naar jou!

Senior Procesoperator Waterbehandeling

Operator Rotterdam

Ga aan het werk als Senior Procesoperator bij de toonaangevende organisatie omtrent waterbehandeling. Het bijhouden van kennis staat centraal in jouw dagelijkse routine. In de rol van Senior Procesoperator draag je de verantwoordelijkheid voor de optimale inzet, het nauwkeurige beheer en de snelle oplossing van complexe installatie- en processtoringen. Als een geolied team werken we gestaag aan het steeds verder verbeteren van de zuiveringsprocessen, zodat het afvalwater van ongeveer 1,5 miljoen mensen met toenemende effectiviteit en duurzaamheid gezuiverd wordt.

Cost Engineer Sprinkler

Installatie Zaandam

De opdrachtgever, een vooraanstaande speler in technische beveiliging, heeft een uitdagende vacature beschikbaar voor een ervaren Cost Engineer Sprinkler. Onze business unit Fire Safety & Security richt zich op het technisch beveiligen van diverse objecten. Van advies en ontwerp tot installatie en beheer van sprinklerinstallaties, wij verzorgen het volledige traject met oog op certificering.

Hoofd Uitvoerder

Installatie Zaandam 4000,- / 5000,-

Bij Infra & Energie streven we ernaar om de infrastructuur voor mobiliteit en energie slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Onze focus ligt niet alleen op functionaliteit, maar ook op het integreren van intelligentie en het toepassen van integrale netwerken. Dit geldt voor diverse domeinen, zoals duurzame mobiliteit, tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en slimme corridors. Naast projectontwerp en -realisatie bieden we ook onderhouds- en beheerdiensten.

Procesoperator Water

Operator Rotterdam

Ga werken als Procesoperator in dagdienst bij de toonaangevende organisatie omtrent proceswater. Achter Industriewater schuilt uitgebreide (proces-)techniek. He t zuiveren van afvalwater en het mogelijk maken van waterhergebruik, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als Procesoperator ben jij de sleutel tot het optimale functioneren van onze waterinstallaties. Jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen door het bedienen en onderhouden van de installaties. 

Servicecoördinator

Service Veldhoven 2900,- / 3700,-

Samen puzzelen aan 53.000 m2 oppervlakte aan technisch beheer- en onderhoudsafspraken. Vooruitdenken en continu schakelen met je interne en externe klant. Het zou zomaar eens jouw volgende uitdaging kunnen zijn als Servicecoördinator bij onze klant ASML. Zet je expertise in en bouw samen met ons aan de toekomst. We zijn dichterbij dan je denkt.

Elektromonteur

Installatie Dordrecht 2700,- / 3300,-

Bij de opdrachtgever, Infra & Mobility, werken we vanuit verschillende locaties aan omvangrijke projecten door heel Nederland. Onze expertise omvat complexe infrastructurele projecten, zoals technische installaties voor tunnels, bruggen, sluizen, verkeerscentrales en DVM. Daarnaast zijn we actief in energieprojecten, waarbij we oplossingen bieden voor elektrisch vervoer, Smart Grids en zonne- en windparken. Ons team in kantoor Dordrecht bedient diverse opdrachtgevers, waardoor we een grote diversiteit aan objecten in onze portefeuille hebben.

Werkvoorbereider Fire Safety Security

Installatie Veldhoven 2900,- / 3700,-

Ben jij een echte puzzelaar en is plannen en organiseren je tweede natuur? Wil jij je carrière een vliegende start geven en doorgroeimogelijkheden krijgen binnen je vakgebied? Dan heeft de opdrachtgever dé baan voor jou!

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.