topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 17 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Assemblagemonteur legervoertuigen

Assemblage Ede 2500,- / 4000,-

Heb jij altijd interesse gehad in grote leger- en pantservoertuigen? Dan is dit je kans om hier dagelijks aan te kunnen sleutelen!

Logistiek Medewerker

Assemblage Eindhoven

Binnen deze organisatie in de regio Eindhoven worden complexe en innovatieve modules en systemen ontwikkeld en geproduceerd, waar anderen beweren dat het onmogelijk is. We bieden technische uitdagingen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het verkennen van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.

Cleaner / in--uitpakker

Assemblage Eindhoven 2650,- / 3200,-

Als in- en uitpakmedewerker op onze afdeling systemen speel je een sleutelrol bij het zorgvuldig verpakken van high-tech materialen. Samen met collega's zorg je ervoor dat dit proces strikte procedures volgt voordat producten worden overgedragen aan externe verpakkingsbedrijven.

Logistiek Medewerker

Assemblage Eindhoven 3000,- / 4000,-

Als Material Handler ben je onderdeel van een eigen tussenmagazijn waar geproduceerde goederen (tijdelijk) opgeslagen worden en diverse andere materialen ontvangen worden om daarna verder verwerkt te worden in de verschillende productieafdelingen. 

Assemblage monteur

Assemblage Eindhoven 2700,- / 3500,-

Wil jij in de snelgroeiende hightech industrie werken? Wil je meewerken aan de meest geavanceerde en moderne machines en onderdelen? Stel je voor dat je daarbij ook nog een hoog salaris krijgt en jezelf kan ontwikkelen.

Test Engineer

Assemblage Eindhoven 2800,- / 3600,-

Als test engineer ben je verantwoordelijk voor de acceptatie van  hoogwaardige mechatronische systemen en modules volgens protocollen. Deze werkzaamheden vinden plaats in een cleanroomomgeving.

Open Sollicitatie

Assemblage Eindhoven 2500,- / 5000,-

Ben je opzoek naar een baan in de High-Tech sector, maar heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan ook als je geen technische opleiding hebt afgerond! Stuur je CV en we plannen snel een gesprek in!

WEEKEND ENGINEERING JOB (WELL PAID!)

Assemblage Veldhoven 2450,- / 3000,-

Ben je op zoek naar een (zeer goed betaalde) studentenbaan in de techniek voor 24 uur per week in het weekend? Dan is dit jouw kans.

Assemblagemonteur

Assemblage Hapert 2315,- / 3297,-

Bij onze organisatie koesteren we ambitieuze toekomstplannen en zijn ze op zoek naar getalenteerde individuen om hun team te versterken. Zij hebben een splinternieuwe, geautomatiseerde productielijn met moderne apparatuur en zijn momenteel op zoek naar een Assemblagemonteur voor de 3-ploegendienst. Als jij een Assemblagemonteur bent die aandacht heeft voor detail en graag deel wilt uitmaken van een familiebedrijf met kansen voor persoonlijke groei, nodigen we je van harte uit om verder te lezen!

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.