topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 36 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Elektromonteur Service & Installatie

Installatie Bergen op Zoom 3000,- / 4000,-

Wil jij jouw omgeving een stuk veiliger maken? Door middel van het installeren van hekwerken en de allernieuwste detectiesystemen word jij de redder van zowel zakelijke als particulieren klanten. Hierbij los je ook eventuele storingen op als iemand dit zelf niet op kan lossen en lever je de beste service aan de klant. Een auto van de zaak, telefoon en 40 vakantiedagen zitten inbegrepen bij deze mooie baan.

Allround (glasvezel) telecom monteur

Installatie Waalre 2800,- / 3400,-

Heb jij ervaring met telecom en glasvezelaansluitingen? Dan ben jij de geschikte persoon voor de rol van Glasvezelmonteur, lees verder voor meer info over deze interessante functie.

Project Manager - Engineering

Installatie Oosterhout 4000,- / 6000,-

"Een ervaren project manager die de spil gaat zijn tussen Opdrachtgever en klant" Dat is de persoon die wij zoeken om onze klant in Oosterhout te versterken. Je komt als Project manager niet alleen in Oosterhout te werken maar wereldwijd bij jij hét gezicht van deze organisatie. Je staat garant voor het leveren en waarborgen van de kwaliteitsstandaarden én streeft altijd naar de beste recensies van de klant! Kun jij je hier nou goed in vinden? Solliciteer dan direct!

Elektromonteur gezocht!

Installatie OOSTERHOUT

Een enorm snelgroeiend bedrijf uit de regio Breda is op zoek naar nieuwe monteurs! Al ruim 40 jaar staat dit bedrijf garant voor het onderhoud en de installatie van automatiseringssystemen in de maritieme sector. Van het werk op hoge hoogtes tot installaties op de schepen zelf, geen project is hetzelfde en geen uitdaging te groot. Als monteur kom je hier voornamelijk in havengebieden te werken, dit kan zowel in binnen als in buitenland

Projectmanager Installatietechniek Sportaccommodaties

Installatie Tilburg

Voor een gerenommeerde speler in de wereld van de sportfaciliteiten zoeken wij momenteel een Asset&Projectmanager in regio Midden/Oost Nederland.  Krijg jij energie van schakelen tussen verschillende locaties en een diversiteit aan technische projecten? Lees dan even verder. 

Monteur E

Installatie OOSTERHOUT 2500,- / 3500,-

Ben jij gepassioneerd over het vinden van duurzame oplossingen voor industriële aandrijfconcepten en industriële automatisering? Bezit je ervaring in het vakgebied of heb je een succesvolle E-opleiding afgerond? Dan zou jij weleens de perfecte match kunnen zijn voor de positie die wij beschikbaar hebben.

Project Engineer

Installatie Dordrecht 3600,- / 4200,-

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende machinebouwer binnen de profileerindustrie, met wereldwijde verspreiding van machines. Al meer dan 25 jaar leveren zij op maat gemaakte totaaloplossingen aan klanten. Technisch geavanceerde, betrouwbare profileermachines en profielsystemen worden ontwikkeld met behulp van professionele ontwerpmethoden, toegewijde technische experts en een geoptimaliseerd productieproces. Dit stelt onze opdrachtgever in staat om diverse klanten in heel Europa te bedienen. Onze opdrachtgever streeft naar een efficiënte samenwerking met haar opdrachtgevers door middel van korte communicatielijnen. Ze leggen de nadruk op inventiviteit en proactief denken bij het ontwikkelen van klant specifieke systemen, wat essentieel is voor het succes van haar eindproducten.

Sales Engineer

Installatie Moordrecht 3500,- / 4000,-

Onze opdrachtgever heeft meer dan 80 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van technologische apparatuur voor bodemonderzoek, met een specifieke focus op de Cone Penetration Test (CPT) techniek. Zij opereert wereldwijd en bedient klanten in de onshore, nearshore en offshore sectoren. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, variërend van nauwkeurige meetinstrumenten, data-acquisitie en softwaretoepassingen tot lichtgewicht mobiele apparatuur en zware CPT-voertuigen.

Technicus voor Gebouwgebonden Installaties

Installatie Amsterdam 2500,- / 3200,-

Sluit je aan bij ons dynamische team van Gebouwgebonden Installaties (GGI) binnen de Landelijke Unit Terreinen & Gebouwen van Qirion. In het hart van Team GGI, bestaande uit circa 15 toegewijde experts, werk je samen aan het waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van terreinen en gebouwen. Hierbij verzorgen we essentiële aspecten zoals camerabeveiliging, (nood)verlichting, klimaatregeling en brandmeldinstallaties. Wat onze collega's vooral waarderen, is de autonomie om hun werk uit te voeren en de sterke teamgeest die heerst. Daarbij staat humor hoog in het vaandel - bij ons wordt de afkorting voor Terreinen & Gebouwen (T&G) liefkozend omgedoopt tot "Trots & Gedreven." Deze kans biedt jou een werkgebied in de regio West, met focus op Amsterdam, Rijnland en Noord-Holland.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.