topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 39 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Monteur E

Installatie OOSTERHOUT 2500,- / 3500,-

Ben jij gepassioneerd over het vinden van duurzame oplossingen voor industriële aandrijfconcepten en industriële automatisering? Bezit je ervaring in het vakgebied of heb je een succesvolle E-opleiding afgerond? Dan zou jij weleens de perfecte match kunnen zijn voor de positie die wij beschikbaar hebben.

Project Engineer

Installatie Dordrecht 3600,- / 4200,-

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende machinebouwer binnen de profileerindustrie, met wereldwijde verspreiding van machines. Al meer dan 25 jaar leveren zij op maat gemaakte totaaloplossingen aan klanten. Technisch geavanceerde, betrouwbare profileermachines en profielsystemen worden ontwikkeld met behulp van professionele ontwerpmethoden, toegewijde technische experts en een geoptimaliseerd productieproces. Dit stelt onze opdrachtgever in staat om diverse klanten in heel Europa te bedienen. Onze opdrachtgever streeft naar een efficiënte samenwerking met haar opdrachtgevers door middel van korte communicatielijnen. Ze leggen de nadruk op inventiviteit en proactief denken bij het ontwikkelen van klant specifieke systemen, wat essentieel is voor het succes van haar eindproducten.

Sales Engineer

Installatie Moordrecht 3500,- / 4000,-

Onze opdrachtgever heeft meer dan 80 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van technologische apparatuur voor bodemonderzoek, met een specifieke focus op de Cone Penetration Test (CPT) techniek. Zij opereert wereldwijd en bedient klanten in de onshore, nearshore en offshore sectoren. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, variërend van nauwkeurige meetinstrumenten, data-acquisitie en softwaretoepassingen tot lichtgewicht mobiele apparatuur en zware CPT-voertuigen.

Technicus voor Gebouwgebonden Installaties

Installatie Amsterdam 2500,- / 3200,-

Sluit je aan bij ons dynamische team van Gebouwgebonden Installaties (GGI) binnen de Landelijke Unit Terreinen & Gebouwen van Qirion. In het hart van Team GGI, bestaande uit circa 15 toegewijde experts, werk je samen aan het waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van terreinen en gebouwen. Hierbij verzorgen we essentiële aspecten zoals camerabeveiliging, (nood)verlichting, klimaatregeling en brandmeldinstallaties. Wat onze collega's vooral waarderen, is de autonomie om hun werk uit te voeren en de sterke teamgeest die heerst. Daarbij staat humor hoog in het vaandel - bij ons wordt de afkorting voor Terreinen & Gebouwen (T&G) liefkozend omgedoopt tot "Trots & Gedreven." Deze kans biedt jou een werkgebied in de regio West, met focus op Amsterdam, Rijnland en Noord-Holland.

Cost Engineer Sprinkler

Installatie Zaandam

De opdrachtgever, een vooraanstaande speler in technische beveiliging, heeft een uitdagende vacature beschikbaar voor een ervaren Cost Engineer Sprinkler. Onze business unit Fire Safety & Security richt zich op het technisch beveiligen van diverse objecten. Van advies en ontwerp tot installatie en beheer van sprinklerinstallaties, wij verzorgen het volledige traject met oog op certificering.

Hoofd Uitvoerder

Installatie Zaandam 4000,- / 5000,-

Bij Infra & Energie streven we ernaar om de infrastructuur voor mobiliteit en energie slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Onze focus ligt niet alleen op functionaliteit, maar ook op het integreren van intelligentie en het toepassen van integrale netwerken. Dit geldt voor diverse domeinen, zoals duurzame mobiliteit, tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en slimme corridors. Naast projectontwerp en -realisatie bieden we ook onderhouds- en beheerdiensten.

Elektromonteur

Installatie Dordrecht 2700,- / 3300,-

Bij de opdrachtgever, Infra & Mobility, werken we vanuit verschillende locaties aan omvangrijke projecten door heel Nederland. Onze expertise omvat complexe infrastructurele projecten, zoals technische installaties voor tunnels, bruggen, sluizen, verkeerscentrales en DVM. Daarnaast zijn we actief in energieprojecten, waarbij we oplossingen bieden voor elektrisch vervoer, Smart Grids en zonne- en windparken. Ons team in kantoor Dordrecht bedient diverse opdrachtgevers, waardoor we een grote diversiteit aan objecten in onze portefeuille hebben.

Werkvoorbereider Fire Safety Security

Installatie Veldhoven 2900,- / 3700,-

Ben jij een echte puzzelaar en is plannen en organiseren je tweede natuur? Wil jij je carrière een vliegende start geven en doorgroeimogelijkheden krijgen binnen je vakgebied? Dan heeft de opdrachtgever dé baan voor jou!

Werkvoorbereider E-mobility

Installatie Dordrecht 3000,- / 3850,-

Als Werkvoorbereider bij E-Mobility kom je te werken in een dynamische omgeving waarin dagelijks contact met opdrachtgevers, leveranciers en collega's van groot belang is. Je zult betrokken zijn bij diverse projecten, variërend van kleine tot grote opdrachtgevers en zowel publieke als private klanten. Deze rol biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van de groeiende markt van elektrische laadpalen in Nederland en actief mee te denken over verbeteringen.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.