topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 15 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Test Operator

Operator Helmond

Wat als je elke dag naar je werk zou gaan met de wetenschap dat je bijdraagt aan de toekomst van technologische innovaties? Stel je voor dat jouw expertise helpt om geavanceerde systemen te ontwikkelen die niet alleen efficiënt, maar ook baanbrekend zijn. In de ultramoderne faciliteit in Helmond werkt een gepassioneerd team aan de ontwikkeling, test- en validatieprocessen van geavanceerde rijhulpsystemen en autonome voertuigen. Het bedrijf voert full scale crash tests uit met auto's en vrachtwagens, waarmee het de grenzen van voertuigveiligheid verlegt en als vertrouwde partner van gerenommeerde automerken een indrukwekkende klantenkring heeft opgebouwd. Binnen het geavanceerde bots-proeven lab variëren de tests van Full scale crash testing tot component testen, met een focus op zowel auto's als vrachtwagens. Op de testbaan buiten het lab worden wegmeubilair zoals lantaarnpalen en vangrails getest. Het Safety Center voert dagelijks crash tests uit, waarbij een team van specialisten verantwoordelijk is voor de voorbereiding en afhandeling.

Operator

Operator Eindhoven 3000,- / 4000,-

Als Bake-out en RGA operator bij een toonaangevende organisatie in Eindhoven ben jij verantwoordelijk voor het bakken en uitvoeren van RGA handelingen in een cleanroom.

Procesoperator

Operator SPIJKENISSE 3600,- / 4200,-

Ben jij klaar voor een carrière als Procesoperator in de regio Zoetermeer? Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de controle van de AWZI’s en de transportgemalen. Bij ons vind je een diverse groep van procesoperators. We werken hard, maar er is ook zeker ruimte voor collegialiteit en samenhorigheid. We beschikken over een schat aan interne expertise om jouw ontwikkeling te ondersteunen. Daarnaast zijn we bereid om te investeren in jouw groei met diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden.

Logistiek Medewerker Cleanroom, 5-Ploegendienst

Operator Eindhoven 3000,- / 3900,-

Ben jij klaar om deel uit te maken van een wereldwijd gerenommeerde high-tech organisatie in het hart van Eindhoven? Wij zijn op zoek naar een toegewijde Logistiek Medewerker om ons dynamische team te versterken en onze cleanroom-operaties naar nieuwe hoogten te brengen. Als jij een nauwkeurige, georganiseerde en zeer gemotiveerde medewerker bent met een passie voor logistiek en een toewijding aan uitmuntendheid, horen we graag van jou!

Verladingsoperator in Vijf-Ploegendienst

Operator Schiedam 3000,- / 4000,-

Ben jij een gecertificeerde procesoperator en heb je affiniteit met werken in een vijf-ploegendienst? Lees dan verder! We hebben een boeiende kans voor jou als Verladingsoperator in Schiedam, Nederland. Sluit je aan bij ons team en ontdek de mogelijkheden om een veelzijdige Verladingsoperator te worden via diverse interne trainingsprogramma's.

Allround logistiek medewerker

Operator Hapert 2409,- / 2994,-

Ben je geïnteresseerd in een functie bij onze opdrachtgever in omgeving Eindhoven? Zij zoeken een logistiek medewerker voor hun splinternieuwe, volledig geautomatiseerde fabriek met ultramoderne machines, en deze functie is beschikbaar in dagdienst.

Senior Procesoperator Waterbehandeling

Operator Rotterdam

Ga aan het werk als Senior Procesoperator bij de toonaangevende organisatie omtrent waterbehandeling. Het bijhouden van kennis staat centraal in jouw dagelijkse routine. In de rol van Senior Procesoperator draag je de verantwoordelijkheid voor de optimale inzet, het nauwkeurige beheer en de snelle oplossing van complexe installatie- en processtoringen. Als een geolied team werken we gestaag aan het steeds verder verbeteren van de zuiveringsprocessen, zodat het afvalwater van ongeveer 1,5 miljoen mensen met toenemende effectiviteit en duurzaamheid gezuiverd wordt.

Procesoperator Water

Operator Rotterdam

Ga werken als Procesoperator in dagdienst bij de toonaangevende organisatie omtrent proceswater. Achter Industriewater schuilt uitgebreide (proces-)techniek. He t zuiveren van afvalwater en het mogelijk maken van waterhergebruik, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als Procesoperator ben jij de sleutel tot het optimale functioneren van onze waterinstallaties. Jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen door het bedienen en onderhouden van de installaties. 

Operator A - 5 ploegen

Operator Uden

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. De producten van de opdrachtgever vinden hun toepassing als katalysator in de chemische- en automotive industrie of vormen een halffabrikaat voor elektronica- en batterijtoepassingen (duurzame energie). Op de locatie in Uden, waar ongeveer 150 personen werkzaam zijn, draait de productie volcontinu in een 5-ploegendienst. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en service aan klanten zeer hoog in het vaandel staan. Voor de vestiging in Uden is de opdrachtgever op zoek naar een proactieve en hands-on Operator A (5-ploegendienst). De Operator A bedient processen waarbij meerdere unit-operations middels automatisering aan elkaar zijn gekoppeld, waaronder nat chemische processen. De verantwoordelijkheid van de Operator A is ervoor te zorgen dat de normen inzake veiligheid en milieu, kwaliteit, doelmatigheid en productiviteit worden nageleefd. De Operator A bedient de processen o.a. vanuit de regelkamer en is tevens inzetbaar op sproeidrogen, batchen en ovens. In deze rol rapporteert de Operator A aan de Meewerkend Voorman Production.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.