topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 13 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Monteur Railvoertuigen

Voertuigen Dordrecht

Ben jij starter of heb je sleutelervaring binnen de voertuigtechniek of machinebouw? Dan is de functie van Monteur Railvoertuigen wellicht iets voor jou!

Allround Bankwerker Automotive

Voertuigen EINDHOVEN

Voor DAF Trucks in Eindhoven zijn wij op zoek naar een allround bankwerker! Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan gauw verder.

Geometrisch Meettechnicus

Voertuigen EINDHOVEN

Als meettechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geometrische metingen aan zowel nieuwe als beproefde producten, waarbij je je richt op planmatig werken en het identificeren en documenteren van afwijkingen.

Monteur Proto-Motoren

Voertuigen EINDHOVEN

Wil jij op een gesctructureerde wijze zelfstandig bouwen aan proto-motoren en deze vervolgens zelf uittesten? Dan is de rol als Monteur Proto-motoren wellicht iets voor jou!

Manufacturing Engineer

Voertuigen BREDA 2800,- / 3800,-

Ben je geïnteresseerd in techniek en heb je interesse om in de auto-industrie te werken? Heb je je altijd afgevraagd hoe een auto wordt gemaakt en hoeveel robots er nodig zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarom dagen we je uit op alle niveaus, waarbij je een breed scala aan bewerkings-, montage- en verbindingstechnologieën tegenkomt voor uiteenlopende industriële toepassingen. Word jij onze nieuwe collega?

Automonteurs | Vliegtuigmonteurs

Voertuigen Veldhoven

Wij zoeken automonteurs / vliegtuigmonteurs voor ASML Veldhoven die graag een volgende stap in hun carrière willen zetten bij ASML. Je bent verantwoordelijk voor handmatige montage en demontage van nieuwe hightech machines van ASML.

Elektrische onderhoudsmonteurs

Voertuigen EINDHOVEN

DAF Eindhoven is op zoek naar mechanische/ elektrische onderhoudsmonteurs. Werk je graag met je handen op mechanisch en/of elektrisch vlak en wil je aan de slag bij een groot internationaal automotive bedrijf? Lees snel verder!

Monteur binnendienst

Voertuigen Valkenswaard

Ben jij die monteur wiens hart sneller gaat kloppen van grote en machtige machines? Heb jij een passie voor heavy machinery en schrik je er niet voor terug om je handen vies te maken? Kom dan bij ons werken als monteur binnendienst!  

Allround assemblage monteur

Voertuigen Rotterdam 2400,- / 2800,-

Ben jij goed met je handen en kan jij jezelf een handige sleutelaar noemen? Dan is deze baan iets voor jou! Lees snel verder en reageer! 

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.