topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 14 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Uitvoerder Openbare Verlichting

Werkvoorbereider BREDA

Ben jij de uitvoerder met gedegen kennis van publieke straatverlichting en openbare lichtvoorziening? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van slimme lichtinfrastructuur en zij richten zich op het engineeren, realiseren, onderhouden en servicen van deze infrastructuren. 

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider Wijchen

Wil je als werkvoorbereider de brug vormen tussen opdrachtgevers, projectmanagers en monteurs? Vind je kwaliteit en efficiënt werken belangrijk? Dat kan bij ons als werkvoorbereider elektrotechniek.

Werkvoorbereider Sprinkler

Werkvoorbereider Tilburg

Onze opdrachtgever is een grote multi-technische dienstverlener in Nederland en zij zoeken een werkvoorbereider voor de afdeling Safety&Security. Binnen deze tak zal je je gaan richten op brandbeveiliging waarin het belangrijk is dat je in het heetst van de strijd je hoofd koel kunt houden. Het betreft een dynamische afdeling die zich richting op verschillende interessante projecten; van distributiecentra tot utiliteitsgebouwen, van hoogbouw tot industrie. Het is een organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin de mens centraal staat.  Draai jij warm voor deze rol? Schroom dan niet te reageren.

Werkvoorbereider Rail

Werkvoorbereider Oisterwijk

Wil jij verantwoordelijk zijn voor werkvoorbereiding en uitvoering van spoorvernieuwingsprojecten in Nederland? Solliciteer dan direct op deze vacature van Werkvoorbereider Rail.

Werkvoorbereider Telecom

Werkvoorbereider Gouda

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een functie als werkvoorbereider.  Zowel nieuwkomers als ervaren werkvoorbereiders zijn welkom in een organisatie die naast werk gericht is op persoonlijke groei.  Ben je vastberaden, standvastig en technisch onderlegd? Solliciteer dan nu!

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider Gouda

Voor onze opdrachtgever hebben wij de vacature van Werkvoorbereider openstaan. Deze functie is in de disciplines infra, gebouwbeheer, rail en telecom beschikbaar in de regio Eindhoven, Breda, Rotterdam en Utrecht.  Starters en ervaren Werkvoorbereiders zijn zeker welkom binnen een organisatie waar naast werk jouw groeipad centraal staat. Ben jij besluitvaardigheid, standvastig en heb je affiniteit met techniek? Solliciteer dan direct!

Technisch inkoper (Breda)

Werkvoorbereider BREDA

Als inkoper kun jij goed onderhandelen, ben je proactief en heb je een commerciële instelling. Als je naast deze competenties ook nog affiniteit met techniek hebt dan ben jij de juiste persoon voor deze functie.  Onze snelgroeiend internationale opdrachtgever is op zoek naar een strategisch inkoper. Samen met de afdelingen Logistiek, Expeditie, Assemblage en Productie, R&D en SPD maak je als inkoper deel uit van Team Operations. Je werkt nauw samen met de planner en jullie zijn samen verantwoordelijk voor de gehele inkoop van de productie. 

Elektromonteur Heavy Duty Laadoplossingen

Werkvoorbereider Gouda

Onze opdrachtgever is actief in de aanleg en onderhoud van laadoplossingen voor het openbaar vervoer door heel Nederland. Als Elektromonteur ben jij actief in de tak Heavy Duty waarbij je werkt met laag, midden en hoogspanning omtrent laadinstallaties voor bussen, treinen en boten.

Projectvoorbereider

Werkvoorbereider Gouda

Onze opdrachtgever is actief in de aanleg en onderhoud van railtrajecten in Nederland. Als Projectvoorbereider draag jij zorg voor de technische voorbereiding van personeel en materiaal omtrent grote projecten. Samen met jouw collega's maak jij de projecten tot een succes want voorbereiding is het halve werk.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.