topmonteurs header sq
topmonteurs header

Technische Vacatures

Want topmonteurs
verdienen beter!

Monteur vacatures zijn er in overvloed, dat hoeven we jou niet te vertellen. Dus hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig. Vind je niet wat je zoekt? Verwijder dan de filters en vind een baan in een ander vakgebied. Er is van alles mogelijk!

Bekijk 236 vacatures waarmee jij beter verdient!

Filters

Monteur unieke machinebouw

Service Raamsdonksveer

Onze klant ontwerpt, bouwt en onderhoudt equipment en systemen voor de professionele duikindustrie. De organisatie wereldwijd aan onder andere in- en offshore duikbedrijven, defensie, bedrijven in de industriële reiniging en hospitalen. Deze organisatie heeft een zeer breed assortiment aan producten en diensten welke ontworpen zijn om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen en normen die in de industrie en de medische wereld van toepassing zijn. Het is een dynamisch bedrijf met een enthousiast team van professionals.

Allround Technisch Medewerker

Onderhoud Rotterdam 2600,- / 3500,-

Welkom bij ons bedrijf, een vooraanstaand bedrijf in de industriële reinigingssector. Met onze oorsprong in Vlaanderen, België, zijn we sinds 2012 actief in Nederland. Onder Nederlands management in Terneuzen en Rotterdam hebben we een team van ongeveer 80 collega's opgebouwd. Als pioniers in industrieel reinigen ontwikkelen we veel van ons eigen materieel, waardoor we vooroplopen in de markt.

Senior Mechatronica Technicus (Monteur A)

Werkvoorbereider Eindhoven 3000,- / 3300,-

Welkom bij ons dynamische team, een vooraanstaande speler in de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de gezondheidszorg en diverse analytische toepassingen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Senior Hightech Technician, oftewel Monteur A, om ons team te versterken. Bij ons streven we naar precisie, innovatie en klantgerichtheid in al onze projecten.

Medewerker Technische Dienst

Onderhoud Steenbergen 2350,- / 3500,-

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in de wereld van vacuümgevormde kunststof verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie? Pak dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde TD Monteur om het team van onze opdrachtgever te versterken. Waar kom je te werken een toonaangevende producent van kunststof verpakkingen met een focus op ontwikkeling, productie en voorraadbeheer. Met een productie- en distributiecapaciteit van ongeveer 10.000 pallets bevinden wij ons dichtbij Antwerpen, Bergen op Zoom en Rotterdam. We zijn de afgelopen jaren nationaal en internationaal sterk gegroeid.

Servicemonteur Witgoed

Service Breda 2700,- / 3300,-

Ga werken als Servicemonteur Witgoed bij een vooraanstaande internationale producent van huishoudelijke apparaten en maak gebruik van jouw servicegerichtheid!

Operator Vapro A/Vapro B

Onderhoud Nuenen 3700,- / 4400,-

Friesland Campina is een wereldwijd bekende zuivelcoöperatie met een rijke geschiedenis en een toewijding aan hoogwaardige zuivelproducten en innovatie. Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en gekwalificeerde Operator met een Vapro A of Vapro B diploma om ons team te versterken.

Open Sollicitatie VDL

Service Eindhoven 2500,- / 5000,-

VDL is een toonaangevend Nederlands familiebedrijf met wereldwijd meer dan 16.000 medewerkers, actief in verschillende sectoren, waaronder de automotive, de technologie, en de bouw van bussen en industriële systemen. Onze organisatie staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Bij VDL geloven we in het investeren in onze medewerkers en bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Procesoperator

Operator SPIJKENISSE 3600,- / 4200,-

Ben jij klaar voor een carrière als Procesoperator in de regio Zoetermeer? Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de controle van de AWZI’s en de transportgemalen. Bij ons vind je een diverse groep van procesoperators. We werken hard, maar er is ook zeker ruimte voor collegialiteit en samenhorigheid. We beschikken over een schat aan interne expertise om jouw ontwikkeling te ondersteunen. Daarnaast zijn we bereid om te investeren in jouw groei met diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden.

Service Technicus Witgoed

Onderhoud Amsterdam 2800,- / 3300,-

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze één van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod vacatures voor monteurs

Ben je op zoek naar vacatures als service-, onderhouds- of installatiemonteur? Of zoek je meer richting vacatures voor zonnepanelen monteur of monteur technische dienst? Bij Topmonteurs.nl vind jij een top baan in welke richting en op welk niveau dan ook. Van startende/junior monteur tot aan ervaren monteur en alles daar tussenin. Van Voertuigenmonteur tot aan Assemblage medewerker en van Monteur Elektrotechniek tot aan Fijnmechanisch Monteur; wij bieden jou die plek waar je krijgt wat je verdient.

Een groot netwerk en de juiste begeleiding

Ons team van topconsultants zorgt ervoor dat jij terecht komt waar jij het best past. Werk je graag met een klein en hecht team? Dan vinden we een baan waarbij dat het geval is. Ben jij graag omringd door veel collega’s waar je veel van kunt leren? Ook dan vinden we een baan waarbij dat kan. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we de juiste opdrachtgevers uit de regio voor je te vinden, van mkb tot multinational. Lees hier hoe we voor jou te werk gaan.  

Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort. Geen gedoe, maar gewoon duidelijke taal. We zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Je bent bij ons geen nummertje, maar gewoon wie je bent.  

Ben je eenmaal via Topmonteurs.nl aan het werk? Dan zijn we er wanneer en zolang jij dat wilt. Heb je vragen of wil je iets anders bespreken? Je kunt altijd bij jouw vaste contactpersoon terecht.

Verschillende technische vacatures

Vacatures voor monteurs zijn er in allerlei richtingen. Zo kun je werken als monteur binnendienst of monteur buitendienst, vrachtwagenmonteur/heftruckmonteur of als hydrauliek monteur. Ook hebben we voor jou vacatures als monteur meet- en regeltechniek en monteur werktuigbouwkundige installaties. Werken als Monteur Witgoed of Monteur GWW? Ook daar helpen we je bij. Wanneer je toch liever als Monteur Machinebouw of Monteur Mechatronica aan de slag gaat, vinden we ook de ideale baan voor je.  

In elke regio

Vacatures voor monteurs in Noord-Brabant vind je bij Topmonteurs.nl. Denk aan Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook hebben we monteur vacatures in Zuid-Holland en Noord-Holland in onder andere Rotterdam en Amsterdam. 

Jouw ideale baan als monteur vind je hier

Start jouw zoektocht naar vacatures voor monteurs bij Topmonteurs.nl. Kijk snel tussen ons uitgebreide aanbod en solliciteer direct op jouw ideale baan.  

Verhalen van topmonteurs

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden.

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

102220trinamicsaxel 3802

Stel ons je vraag of neem contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Bel of mail ons met al jouw vragen. Axel staat voor je klaar en helpt je graag verder.