Krijg tot 45 vakantiedagen bij Topmonteurs.nl

Want topmonteurs
verdienen beter

Af en toe ook nog werken naast je vakantie? Bij Topmonteurs.nl kan het. Ga aan de slag als topmonteur en krijg tot wel 45 vakantiedagen per jaar! Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder. Bij Topmonteurs hebben we op dit moment namelijk diverse functies beschikbaar met veel vakantiedagen. Wie weet zit jouw nieuwe baan er ook tussen! Laat deze kans niet schieten en solliciteer direct op een van deze openstaande functies met extra veel vakantiedagen.

Omdat je meer (vakantie) verdient

Elke medewerker heeft recht op vakantie. Betaalde vrije dagen om uit te rusten en/of los te komen van je werk. In de CAO staat beschreven hoeveel vakantiedagen je als medewerker jaarlijks precies hebt. In de techniek- en metaalsector zijn dit tot wel 45 vakantiedagen per jaar.

Met deze hoeveelheid vakantiedagen heb je de mogelijkheid om meer tijd door te brengen met je familie en vrienden en te genieten van je favoriete hobby's. Je hebt de tijd om te reizen, te ontspannen en nieuwe avonturen aan te gaan. Ook jij verdient deze tijd! Daarom hebben we enkele vacatures met extra veel vakantiedagen voor je op een rijtje gezet:

Heb je vragen over een van deze vacatures? Neem dan contact met ons op.

Topmonteurs.nl helpt jou graag verder

Zit jouw nieuwe baan hier niet tussen? Ook dan ben je nog steeds op de goede plek. Dankzij ons gerichte aanbod vacatures voor monteurs hebben we voor iedere monteur een passende vacature. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat wij alleen tevreden zijn met de perfecte match tussen talentvolle topmonteurs en toonaangevende bedrijven. Dit zijn bedrijven in de Installatietechniek, Voertuigentechniek, Service, Onderhoud en Assemblage.

Werken in de technische branche

De technische branche is innoverend en constant in ontwikkeling, waardoor het een uitdagende en dynamische sector is om in te werken. Door regelmatig vrij te nemen, kun je jezelf opladen en nieuwe energie opdoen om je werk nog beter te doen wanneer je terugkeert. 

Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden in de technische branche vaak zeer gunstig. Naast de vele vakantiedagen profiteer je bijvoorbeeld van voordelen zoals een goede pensioenregeling, flexibele werktijden, en de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Een nieuwe stap

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische carrière in de technische branche én je wilt tegelijkertijd genieten van veel vrije tijd, dan heeft Topmonteurs.nl ongetwijfeld de perfecte vacature voor jou. We helpen je graag bij het vinden van de juiste vacature die perfect aansluit bij jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op met ons en bekijk alle mogelijkheden.

062722trinamicsstefan 62494social

Heb je vragen?

Een van onze topconsultants zit altijd voor je klaar!