dafelekctricalengineer

Vacatures Automonteur en Luchtvaarttechniek

Als automonteur of monteur in de luchtvaarttechniek verwacht je misschien alleen maar vacatures te vinden die direct aansluiten op je huidige beroep of opleiding. Wat je mogelijk nog niet wist, is dat er heel veel meer deuren opengaan voor topmonteurs zoals jij. En dat zit hem in die mechanische sleutelervaring van je.  

Monteurs die op zoek zijn naar vacatures als automonteur of in de luchtvaarttechniek kunnen in de meeste gevallen namelijk ook prima terecht in sectoren als machinebouw, hightech, maakindustrie, procesindustrie, installatie, energie en de farmaceutische industrie. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel verder.

Direct naar de Automonteur en Luchtvaarttechniek Vacatures

Welke vacatures zijn er naast automonteur of luchtvaarttechniek?

Misschien ben je wel die automonteur die de vier muren van een garage beu is, of heb je er in de luchtvaarttechniek genoeg zien vliegen. Bij Topmonteurs.nl hebben we vacatures voor iedere soort monteur, op ieder niveau: van bbl tot mbo en hbo. Zelfs zonder diploma hebben we mogelijk een baan voor je. Uiteindelijk is het ook je ervaring die telt.

Denk bijvoorbeeld aan functies als diagnosetechnicus, monteur rotating equipment, assemblagemonteur, hightech monteur, service technicus, test monteur of bedrijfswagenmonteur. Dat zijn meteen wat meer vacatures dan die als automonteur of in de luchtvaarttechniek, toch? Ontdek waar jij enthousiast van wordt. 

Hoe Topmonteurs.nl je helpt

Topmonteurs.nl heeft meerdere kantoren in Nederland waarmee we vooral in de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland actief zijn. Hier zitten de meeste van onze opdrachtgevers met wie we al een lange tijd samenwerken en die we door en door kennen. Dit zijn grote internationale bedrijven zoals ASML en VDL, maar ook kleinere specialistische bedrijven zoals Frencken, GEA, NTS en AAE. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Soms is dat lastig inschatten aan de hand van een beknopte vacature. Het kan ook zomaar zijn dat je toe bent aan een verandering van sector of functie. Ook dan helpen we je graag verder.  

Het draait om jou

Ons team topconsultants zit er namelijk niet voor niets. Als echte kenners van de technische markt, weten zij precies wat de mogelijkheden zijn voor een topmonteur als jij. En die mogelijkheden bespreken ze graag met je in een persoonlijk gesprek. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent, wat je wil en wat je kan. Zodat we met die kennis op zoek kunnen naar de baan die het best bij jou past! We kijken verder dan voor de hand liggende Een afspraak voor een eerste gesprek maak je bij een van onze kantoren in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam, maar met vragen over vacatures als automonteur of in de luchtvaarttechniek mag je natuurlijk ook altijd even telefonisch contact opnemen.  

linkfotografie1906 104797arjan

Aan de slag in de auto- of luchtvaarttechniek?

Neem contact met Arjan op. Hij helpt je graag verder!