male industrial maintenance worker at machine 1

Vacatures Onderhoudsmonteur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en is het onderhouden van installaties, machines of constructies jouw ding? Dan hebben wij een aantal zeer interessante vacatures als onderhoudsmonteur voor je. Deze vacatures gaan van allround tot vakspecialistisch in sectoren als de witgoed, procesindustrie, food, pharma, productie en automotive. Oftewel, altijd een passende baan voor jou! Jij wil toch ook werken én verdienen als een topmonteur? Dan ben je hier aan het juiste adres!  

Direct naar de Onderhoud Vacatures

Je wordt gezocht!

Onderhoudsmonteur is een ontzettend breed beroep. Je voert preventief onderhoud uit, monitort de conditie en zorgt voor het nakijken en zo nodig bijstellen of repareren van machines en installaties. En als monteur met kennis van mechanische, elektrische, hydraulische en overige systemen ben je inzetbaar in heel veel verschillende bedrijven. Onderhoudsmonteurs worden er dus eigenlijk altijd wel gezocht.

Denk bijvoorbeeld aan E/I monteurs, EMRA monteurs, werkplaatsmonteurs, onderhoudsmonteurs en storingsmonteurs. Heeft een vacature je aandacht getrokken? In de aanvullende functieomschrijving ontdek je snel genoeg of het de baan is waar je naar op zoek bent. En… solliciteren is binnen een mum van tijd gedaan. 

Hé onderhoudsmonteur! Hulp nodig?

Soms is het best lastig om de volgende stap te bepalen. Misschien vraag je jezelf wel af of er niet meer mogelijk is. Meer salaris? Meer groei? Meer opleiding? Meer verantwoordelijkheid? Met welke vragen je ook zit, onze topconsultants drinken graag een bakje koffie met je. Jij kent jouw vak, wij kennen de technische markt. Door samen het gesprek aan te gaan, hebben we binnen de kortste keren een bedrijf gevonden dat precies bij jou past. 

Altijd de beste match

Door de jarenlange ervaring van Topmonteurs.nl hebben we ontzettend breed netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd. Dit gaat van grote internationale bedrijven tot kleine specialistische ondernemingen. Veel van hen zijn op zoek naar goede onderhoudsmonteurs. Zij leveren de topbanen en wij helpen ze bij het vinden van topmonteurs. Dit doen we vanuit onze kantoren in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam. Je bent van harte welkom voor een kennismaking! Spreek je liever eerst iemand aan de telefoon? Dan kan natuurlijk ook.  

062722trinamicsstefan 62494social

Aan de slag als Onderhoudsmonteur?

Neem contact met Michiel op. Hij helpt je graag verder!