Vakgebieden

Want topmonteurs
verdienen beter!

Bij Topmonteurs.nl vind je werk in verschillende richtingen. Van assemblagemonteur in de Machinebouw tot aan installatie- of onderhoudsmonteur in de Industrie en alles daar tussenin. Lees hier meer over de vakgebieden waarbinnen jij aan de slag kunt.  

dafelekctricalengineer

Voertuigen

Als automonteur of monteur in de luchtvaarttechniek zijn er talloze vacatures die aansluiten op je huidige beroep of opleiding. Maar er gaan veel meer deuren open voor een topmonteur zoals jij. En dat zit hem in jouw mechanische sleutelervaring. Ontdek hier waar je allemaal aan de slag zou kunnen. 

young engineer adjusting autonomous heating

Installatie

Jij weet als geen ander: werk je in de installatietechniek, dan sta je eigenlijk nooit stil. Vakgebieden als witgoed, liften, klimaatbeheersing, parkeersystemen, aggregaten en pompen vragen nu eenmaal om mensen die hun handen uit de mouwen kunnen steken.

male industrial maintenance worker at machine 1

Onderhoud

Als monteur met kennis van mechanische, elektrische, hydraulische en overige systemen ben je inzetbaar in heel veel verschillende bedrijven. Onderhoudsmonteurs worden er dus eigenlijk altijd wel gezocht!

male worker factory[1]

Service

Met servicemonteur vacatures in sectoren als installatie, industrie, energie, telecom, (petro)chemie en utiliteit, hebben we bij Topmonteurs.nl niet alleen een baan die bij je past, maar ook een baan die je verdiend. Ontdek hier de mogelijkheden! 

assemblage monteur hightech

Assemblage

Eén ding is zeker: het werk van een assemblage medewerker is divers. Je werkt met veel verschillende mensen, gereedschappen en technieken. Het werk als assemblage medewerker verdeelt zich daarom ook in verschillende functies met elk zijn eigen specifieke werkzaamheden.