Veelgestelde vragen

Hoe solliciteer ik op een vacature bij Topmonteurs.nl?

Bij Topmonteurs.nl heb je de mogelijkheid om te solliciteren mét of zonder CV. Je vindt onze vacatures op deze pagina. Staat er geen passende vacature bij? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Mail je CV naar info@topmonteurs.nl 

Kost het geld om je in te schrijven bij Topmonteurs.nl?

Nee, als werkzoekende kun jij je bij Topmonteurs.nl altijd gratis inschrijven. Wanneer we jouw ideale baan hebben gevonden en je gaat aan de slag, worden er geen kosten in rekening gebracht. 

Hoe helpen jullie mij een baan te vinden?

Eerst gaan we met je in gesprek over jouw wensen en ambities. Waar zit jij goed op je plek, waar kun je lekker verdienen en hoe ver wil je reizen? Deze vragen bespreken we allemaal. Telefonisch of onder het genot van een kop koffie, wat jij fijn vindt. Daarna gaan we tussen onze opdrachtgevers op zoek naar de best passende vacature(s) voor jou. We leggen deze aan je voor, zodat je zelf kunt bepalen of en waar je graag op gesprek zou willen. 

Wij nemen daarna contact op met de opdrachtgever, leggen je CV aan hen voor en koppelen de feedback terug naar jou. Wanneer je op gesprek gaat, helpen we je met de voorbereiding. Mag je op een tweede gesprek? Ook dan begeleiden we je verder in het proces. Ga je uiteindelijk ergens aan de slag, dan maken wij het contract voor je rond en hoef jij alleen nog maar je handtekening te zetten! Heb je tussentijds vragen? Dan staat er altijd een consultant voor je klaar. 

markderoode1linkfotografie1906 105659

Heb je andere vragen?

Neem dan contact op met Mark. Hij staat klaar om je te helpen!