Voor Topmonteurs

Want topmonteurs
verdienen beter!

In de drukte van alledag vergeten we onszelf wel eens de vraag te stellen: wat is er nog meer? Is dit alles wat ik eruit kan halen? Daarom vragen wij dit nu aan jou. Wil je meer? Wil je beter? Wil je anders? Wij helpen jou bij het vinden van een topbaan!  

Waarom Topmonteurs.nl?

Monteurs hebben een eigen vak met een eigen taal. En niet iedereen spreekt deze taal. Laat staan dat ze weten hoe de technische sector in elkaar zit. Bij Topmonteurs.nl is dit anders. Met al meer dan 15 jaar ervaring in de technische sector, vind je bij ons een breed aanbod aan vacatures, gericht op monteurs zoals jij. Denk hierbij aan vacatures binnen diverse technische vakgebieden zoals service, installatie, assemblage, onderhoud en voertuigen. Gegarandeerd dat ook jouw toekomstige baan ertussen zit. 

Niet alleen heb je de keus uit diverse vakgebieden, je kunt bij ons ook zoeken op basis van regio en je werkniveau. Sta je open voor een nieuwe richting? Kijk dan gerust eens bij meerdere vakgebieden. Met jouw kennis en kunde is er vaak meer mogelijk dan je misschien zou denken.  

Hulp nodig met zoeken?

Vind je het moeilijk om de volgende stap te bepalen, ben je benieuwd waar er kansen voor jou liggen of ben je het zoeken gewoon beu? Bij Topmonteurs.nl hebben we niet alleen een breed aanbod aan vacatures, maar hebben we ook een heel team behulpzame consultants voor je klaarzitten. Deze topconsultants gaan graag het gesprek met je aan en helpen je bij het vinden van een monteursfunctie die precies bij je past. Korte lijntjes en duidelijke communicatie. Dat scheelt jou weer een bak met werk. 

Hoe we dat doen?

Bij Topmonteurs.nl werken we met een hecht team. De perfecte baan vinden voor jou is een teamprestatie, en wij gaan altijd voor het beste resultaat. Daarom hebben we zo’n goede band met onze opdrachtgevers en huidige topmonteurs. Hier ben je geen nummertje, maar vinden we het belangrijk om te weten wie jij bent als persoon. Zo weten we zeker dat je bij een bedrijf terechtkomt waar jij helemaal op je plek zit!  

Een topmonteur ben je niet voor even

Ons werk is geslaagd als jij met trots over je nieuwe baan vertelt en iedere dag zelfverzekerd aan een nieuwe werkdag begint. Dat wil niet zeggen dat we je niet meer graag spreken. Eens een topmonteur, altijd een topmonteur. We staan voor je klaar en helpen je waar mogelijk met je ontwikkeling. Daarnaast zijn we gewoon blij met je! Daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes voor jou en andere topmonteurs én werken we met verschillende financiële bonussen waar jij van profiteert. 

We zeggen niet voor niets: topmonteurs verdienen beter. 

Verhalen van topmonteurs

Want wie kunnen het
beter vertellen?

Benieuwd hoe verschillende monteurs onze dienstverlening ervaren?

 trinamics socialmediaposts[28]

Een nieuwe uitdaging en een baan voor de toekomst, dat is waar ik naar zocht!

Marchel

Onderhoudsmonteur

dafelekctricalengineer

Ik ben enorm ondersteund in het proces. Er ging altijd iemand mee op gesprek en ik kreeg aanvullende tips en tricks.

FREDERIK

Elektrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

media 298 528286 w800 h500 crop ce

Het salaris was veel beter dan dat ik voorheen had. Dat was voor mij een belangrijke factor.

Tom

Cleanroom Monteur

linkfotografie1906 104797arjan

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Arjan. Hij staat voor je klaar!