Voor Opdrachtgevers

Vind een topmonteur

Elk technisch bedrijf wil zo snel mogelijk vooruit, leidend zijn. Daarvoor heb je de beste monteurs nodig. Maar ze zijn schaars en niet makkelijk te vinden. Topmonteurs.nl helpt je deze talenten te vinden. 

Meer informatie nodig?

markderoode1linkfotografie1906 105659

Mark de Roode

Divisiemanager

Een persoonlijke kennismaking

Het vinden van goede monteurs kan erg veel tijd kosten. Want waar zijn de beste talenten te vinden en hoe zorg je ervoor dat ze de overstap maken naar jouw bedrijf? 
 
Om te kunnen bepalen waar je precies naar op zoek bent, komen we eerst persoonlijk kennismaken. Op die manier krijgen we een goed beeld van de bedrijfscultuur en sfeer. In de zoektocht naar een geschikte monteur, kijken we verder dan iemands ervaring en kwaliteiten. We zoeken naar de 'perfecte fit'. 

Na deze persoonlijke kennismaking, ontvang je van ons alle benodigde informatie met betrekking tot onze samenwerking. Bij vragen kun je altijd direct terecht bij je vaste contactpersoon. Korte lijnen, dat werk het best. 

Zoeken naar de juiste match

Topmonteurs.nl bemiddelt al meer dan 15 jaar in de techniek. De kans is dus groot dat we al een aantal geschikte topmonteurs in ons netwerk hebben. Van startend tot ervaren; we kennen onze monteurs goed en weten wat ze kunnen. Zo maken we de beste match.   

Wanneer we de geschikte monteur nog niet in ons netwerk hebben, gaan we gericht aan de slag. Ook dan houden we de lijntjes kort. Middels onze beschikbare jobboards, social media, advertentiemogelijkheden en database, weten we snel een groot aantal monteurs te bereiken.  

Een snelle winst, daar doen we niet aan. Bij Topmonteurs.nl gaan we voor een open, duurzame en eerlijke relatie met onze opdrachtgevers en monteurs.   

De selectie

Uit alle geschikte monteurs die we gevonden hebben, maken we een eerste selectie. Deze stellen we aan je voor en geven waar nodig toelichting bij het CV. We wachten je reactie af en sturen onze zoektocht bij wanneer dat nodig is. Zo komen we uiteindelijk samen tot de beste 'fit' voor de functie.  

Tijdens de sollicitatierondes nemen wij alle zorgen uit handen. De communicatie, documentatie en feedback richting de monteur, verzorgen we vanuit Topmonteurs.nl. Het enige wat jij hoeft te doen, is de daadwerkelijke gesprekken te voeren. Zit de geschikte monteur er toch niet tussen? Dan betaal je uiteindelijk ook niets.   

De perfecte fit

Heb je de geschikte monteur voor de functie gekozen? Dan maken wij het contract in orde. Ook begeleiden wij de monteur tot aan de startdatum en de periode daarna.   

Evaluatie

Na de eerste werkdag of -week maken we tijd voor een evaluatie. We horen graag hoe je de eerste dag(en) met de nieuwe monteur hebt ervaren. Indien je verbeterpunten hebt, kun je dat uiteraard ook melden. Voordat de proeftijd eindigt, hebben we nogmaals contact en bespreken we de voortgang tot dusver.

Ook in de periode daarna kunnen eventuele evaluatiemomenten naar wens worden ingepland. Heb je tussendoor vragen? Dan kun je uiteraard altijd bij je vaste contactpersoon terecht.   

markderoode1linkfotografie1906 105659

Op zoek naar monteurs?

Wij vinden ze voor je. Neem snel contact met Mark op om de mogelijkheden te bespreken. Hij staat voor je klaar.